#4 – Ieder kind zou moeten opgroeien in een veilig en warm nest waar ze kunnen zijn worden wie ze zijn – interview Yvette van de Bos, aandachtsfunctionaris en locatiemanager bij stichting Kwest.

In deze Podcast aflevering interview ik Yvette van de Bos, aandachtsfunctionaris, locatiehoofd bij kinderopvang Stichting Kwest en moeder. We praten over de thema’s (on)veiligheid en hoe zij een verschil kan maken als aandachtsfunctionaris, maar ook als mens. Het is een mooi gesprek geworden, waar ik met plezier op terugkijk.

Luister jij naar je intuitie?

Laat een reactie achter

Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.