Signaleren, zorgvuldig handelen en lastige onderwerpen bespreekbaar maken kun je leren!

Ben je verantwoordelijk voor het beleid en/of opleidingen binnen jouw organisatie rondom de thema's huiselijk geweld en kindermishandeling en/of seksualiteit en (veilig) opgroeien? En zoek je een training of scholing voor de medewerkers, waardoor ze precies weten wat het signaleren en zorgvuldig handelen en bespreekbaar maken inhoudt?

Of ben je op zoek naar een partnerschap rondom deze thema's en wil je als organisatie écht het verschil maken? Bekijk dan hieronder ons incompany aanbod en vraag naar de mogelijkheden.

Natuurlijk bieden we ook trainingen aan in open aanbod. Bekijk ons open aanbod programma.

En wilt een professional zelf aan de slag, bekijk dan ons online aanbod.

Incompany aanbod voor organisaties met professionals

Als jij je hierin herkent, deze wens hebt en scholing zoekt op het vlak van huiselijk geweld, kindermishandeling, seksualiteit en (veilig) opgroeien, zoek dan niet verder. Ik werk heel graag met organisaties en professionals die een grote verantwoording en gedrevenheid voelen om (langdurig) bij te dragen aan het veilig opgroeien van kinderen en het veilig zijn van kwetsbare volwassenen. Ook organisaties die de koppeling willen maken tussen enerzijds de aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling en anderzijds het thema seksualiteit en (veilig) opgroeien, zijn bij mij aan het goede adres.

Onderwerpen en trainingen waar je aan kunt denken als je met mij wilt samenwerken:

  • Aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling.
  • Verdiepende trainingen en themabijeenkomsten voor opgeleide aandachtsfunctionarissen zoals trauma, seksueel misbruik, praten met kinderen, etc.
  • Huiselijk geweld en kindermishandeling: signaleren, handelen en bespreekbaar maken bij zorgen.
  • Inspiratiewebinar of bijeenkomst huiselijk geweld en kindermishandeling over hoe jij het verschil maakt.
  • Zorgen bespreekbaar maken met ouders en verzorgers.
  • Praten met kinderen/jongeren over lastige onderwerpen.
  • Inspiratie dag seksualiteit.
  • Seksueel misbruik ‘on top of mind’.
  • Vlaggensysteem training.
  • Webinar voor ouders: ‘In 7 stappen naar een seksuele opvoeding’.

Fysiek en online

Bijna alle trainingen kunnen zowel fysiek als online worden gegeven. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor een maatwerktraject. Wil je overleggen wat de mogelijkheden zijn en wat past binnen jouw organisatie of voor jou als professional? Heb je vragen over wat je hebt gelezen of twijfels over de te nemen stap? Neem dan gerust contact met me op en bel of mail me! We bespreken hoe ik jou of je organisatie daar het beste bij kan helpen.

Maak een afspraak met Naomi

Wil je de mogelijkheden van een incompany training bespreken? Of twijfel je wat de behoefte en de beste eerste stap is binnen je organisatie om deze thema’s op de agenda te zetten? Plan dan een vrijblijvende afspraak in.