#3 – Mama, kunnen twee mannen ook een kindje krijgen?

In deze Podcast aflevering neem ik je mee naar een gesprek wat ik had met onze jongste dochter naar aanleiding van een goede vraag die ze stelde ‘Mama, kunnen twee mannen ook een kindje krijgen’? Ik vertel je hoe ik hier antwoord op gaf. Daarnaast vertel ik hoe ik haar vraag aangreep om ook met onze oudste dochter een belangrijk gesprek te hebben over het thema seksualiteit en later zelfs nog met mijn man. Als je zelf worstelt met het aangaan van gesprekken met je kind(eren) over seksualiteit, dan is dit zeker een podcast om te luisteren. Wil je meer weten over het aangaan van gesprekken en het leren herkennen van haakjes, neem dan eens een kijkje bij het e-book ‘Gespreksstarters voor ouders en verzorgers om met hun kind te praten over seksualiteit’. Met deze gespreksstarters en haakjes draai jij je hand daar in de toekomst niet meer voor om en ga ook jij het gesprek met gemak en plezier aan!

Naomi op het bankje

Laat een reactie achter

Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.