Signaleren, zorgvuldig handelen en lastige onderwerpen
bespreekbaar maken kun je leren!

Ben jij een gedreven professional of (toekomstige) aandachtsfunctionaris en wil jij je kennis verder uitbreiden en verdiepen op het vlak van huiselijk geweld en kindermishandeling en/of seksualiteit en veilig opgroeien? Kijk gerust naar de verschillende trainingen die wij zowel online als offline aanbieden voor jou en je organisatie.

Er worden continu diverse (on- en offline) trainingen (met SKJ accreditatie) aangeboden waar je je meteen in open aanbod, als individu, voor kunt aanmelden. Ook bieden wij verschillende op maat gemaakte workshops, trainingen en webinars aan die we op locatie of indien gewenst online verzorgen.

Open aanbod voor professionals

Ben je een professional en op zoek naar een concrete leerzame en inspirerende training waarin je opgeleid wordt tot aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling? Of juist op zoek naar een verdiepingstraining rondom dit thema?

Of wil je seksueel gedrag leren duiden aan de hand van het Vlaggensysteem en meer leren over het gehele spectrum van seksualiteit (gezond tot ongezond)? Bekijk dan hier het aanbod en meld je direct aan voor de eerstvolgende training die je als individu kunt volgen.

Incompany aanbod voor organisaties met professionals

Ben je verantwoordelijk voor het beleid en/of opleidingen binnen jouw organisatie rondom de thema's huiselijk geweld en kindermishandeling en/of seksualiteit en (veilig) opgroeien? En zoek je een training of scholing voor de medewerkers, waardoor ze precies weten wat het signaleren en zorgvuldig handelen en bespreekbaar maken inhoudt?

Of ben je op zoek naar een partnerschap rondom deze thema's en wil je als organisatie écht het verschil maken? Bekijk dan het incompany aanbod en vraag naar de mogelijkheden.

Online aanbod voor professionals

Vandaag zelf nog aan de slag met de thema's huiselijk geweld en kindermishandeling, seksualiteit en (veilig) opgroeien? Al langere tijd verzorgt Dessaur Trainingen online trainingen. Hierdoor is afstand goed overbrugbaar en kunnen professionals - verdeeld over Nederland of juist werkzaam buiten Nederland - ook prima een training volgen en geïnspireerd raken.

Bijna alle trainingen zijn online beschikbaar en er kan altijd nieuw trainingsaanbod ontwikkeld worden in overleg met de opdrachtgever.

Actuele trainingskalender

21 november, 12 december 2024 en 9 januari 2025.

Training Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld & kindermishandeling 

Bekijk hier ons actuele aanbod van trainingen in open aanbod waar je je als individuele professional voor kunt opgeven. Kan je deze data niet of heb je interesse in één van deze trainingen als incompany training, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit gewaarborgd door

SKJ gecertificeerd
CRKBO instelling
image001