#29 – Waar ik vroeger dacht dat ik verloren had in het leven, heb ik nu iedere dag het gevoel dat ik win – interview met Else over haar onveilige jeugd en draagkracht

In deze podcast aflevering ga ik in gesprek met Else, zij vertelt over een onveilige jeugd, een onverwachte zwangerschap en hoe balans te vinden door het inzetten van beschermende krachten. Else zet o.a. bij Team Kim haar eigen verhaal in ter educatie en probeert hiermee andere mensen te inspireren. We praten met elkaar over aannames die leven ten aanzien van transgenerationele overdracht, over ervaringsdeskundigheid en hoe mensen écht verschil hebben gemaakt of juist de kans om dit te doen hebben laten liggen. Wil je zelf ook leren nog meer verschil te maken? Overweeg dan eens om aandachtsfunctionaris te worden.

Naomi op bankje met podcast
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.