#30 – In gesprek met ouders over de seksuele opvoeding op Clubhouse – Q&A

In deze podcast aflevering neem ik je mee naar een room op Clubhouse die ik samen met Esther Mulder deed. Het was een spontaan plannetje, dus het geluid is minder goed dan je van me gewend bent. Het werd een mooi gesprek, waarin ik ook enkele vragen beantwoord van ouders die ze hebben rondom de seksuele opvoeding. Wil je ook op Clubhouse en aanwezig zijn bij een room die ik host, zodat je mij ook zo’n vraag kunt stellen of mij op verschillende momenten kan horen spreken? Het is een audio-only app waar je alleen via een uitnodiging in kan en bij deze krijg je een link van mij die jou direct toegang geeft. Ik ben zelf erg actief op deze super gave app en na de zomervakantie host ik weer elke week een room. Leuk als je erbij bent!

Luister jij naar je intuitie?
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.