#8 – It takes a village to raise a child – interview Jeroen van der Ven over het ouderschap

In deze podcast aflevering luister je een gesprek met Jeroen van der Ven. Jeroen heeft 15 jaar lang kindermishandeling en verwaarlozing meegemaakt. Ik ben er reuze benieuwd naar hoe hem dit heeft gevormd en beïnvloed als vader van zijn zoontje Luke. Het is een supermooi, eerlijk en inspirerend gesprek geworden. Op een later moment kun je nog het interview verwachten wat ik met hem had, wat ook super waardevol was. We hebben per ongeluk deze Podcast en het interview omgewisseld, maar dat maakt het niet minder interessant, in tegendeel!

Naomi met oortjes bij de boom
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.