#7 – Leven in Corona-tijd, ga opzoek naar dat waar je plezier aan beleeft! – Yvette van den Bos, aandachtsfunctionaris en locatiemanager bij stichting Kwest.

In deze podcast aflevering ga ik met Yvette van den Bos in gesprek, nadat ik haar al eerder interviewde over haar rol als aandachtsfunctionaris, en spraken we over de Corona-crisis. We spreken over wat deze periode met ons heeft gedaan, nog altijd doet en hoe we hier als professional en als moeder tegenaan kijken. We spreken ook onze zorg uit over de lange termijneffecten van deze crisis op (kwetsbare) kinderen en volwassenen en Yvette geeft op het einde een prachtige en verrassende tip mee aan jou als luisteraar. 

Naomi met haar oortjes

Laat een reactie achter

Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.