#69 – Eerste hulp bij menstruatiegesprekken – Interview Ferna Jalink van Fen Talks

In deze podcast aflevering ben ik in gesprek met Ferna Jalink van ‘Fen Talks’. We bespreken alle ins en outs over menstruatie, het belang van voorlichting en een goed gesprek hierover! De helft van onze maatschappij menstrueert tenslotte bijna elke maand. Wist je dat een vrouw gemiddeld tien jaar ongesteld is gedurende haar hele leven?

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze podcast? Laat het ons weten.

En wil je in aanmerking komen voor het ‘Period Pocket’ boek? Deel deze podcast voor eind juni en tag @Naomimaaktbespreekbaar en @Fentalks op Facebook, en @naomi.dessaur en @fen_talks op Instagram en wie weet ben je de gelukkige!

Naomi op bankje met podcast
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.