#63 – Een filter hier en een filter daar.. De zin en onzin van een filter op het internet

In deze podcast vertel ik je hoe ik erover denk om een filter op het internet te zetten. Een filter dat ervoor zorgt dat kinderen bepaalde informatie niet kunnen vinden en/of niet aan worden blootgesteld. Noodzaak of schijnveiligheid? 

Heb jij behoefte aan meer kennis rondom het mediawijs binnen de digitale wereld maken van je kind? Je leest er alles over in het e-book ‘Maak je kind mediawijs in de digitale wereld‘.

Naomi met haar oortjes
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.