#53 – Mijn zoontje van drie jaar oud slaat me steeds op mijn billen en ik baal daarvan!

In deze podcast aflevering beantwoord ik weer een luistervraag van een ouder. Het is voor veel mensen een herkenbare vraag rondom de seksuele opvoeding. Deze podcast gaat over grenzen, lichaamsintegriteit, privacy, de seksuele ontwikkeling en hoe je überhaupt het gesprek over seksualiteit aangaat met je kind. 

Heb je ook een vraag voor mij die je beantwoord zou willen krijgen in deze podcast? Stuur dan je vraag naar vragen@naomimaaktbespreekbaar.nl en ik beantwoord deze graag! Ben je zelf ook nog wel eens zoekende hoe je haakjes kunt aangrijpen om thema’s rondom seksualiteit op een relaxte manier met je kind te bespreken? Neem dan gerust eens een kijkje bij mijn e-book over gespreksstarters.

Naomi met haar oortjes
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.