#51 – Is het raar als ik een vibrator of ander seksspeeltje koop voor mijn kind?

In deze podcast aflevering geef ik weer antwoord op een luistervraag en deze keer is dat de vraag: ‘Is het raar als ik een vibrator of ander seksspeeltje koop voor mijn kind?’ Een mooie, oprechte vraag die ook een mooi, oprecht en eerlijk antwoord verdient. 

Luister in deze podcast wat hierop mijn reactie is en ik ben benieuwd hoe jij hiermee om zou gaan als ouder/verzorger of wat je ervan vindt als professional. Je kunt het mij laten weten door mij een mailtje te sturen op vragen@naomimaaktbespreekbaar.nl of via een DM op één van mijn social media kanalen. Je kunt mij zelf ook altijd een luistervraag opsturen, want ik geef er graag antwoord op. Ik kan me voorstellen dat jij het lastig vindt om zelf met je kind te praten over seksualiteit en zelfs een beetje schrikt van een onderwerp als deze. Dat is helemaal niet erg, maar het zou wel fijn zijn als het praten hierover steeds makkelijk zou worden. 

Een mooie eerste stap is dan het downloaden van mijn gratis e-book ‘Tien Gouden Tips om met je kind te praten over seksualiteit.

Naomi op bankje met podcast
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.