#46 – Gender voor dummies – interview met Dirk van Baren

Veel mensen raken er inmiddels van in de war, al die afkortingen. LHBTQIAP+ is ook nogal wat. Dirk is ervaringsdeskundige en neemt ons in deze podcast aflevering mee in wat al deze afkortingen betekenen en ook waarom ze eigenlijk überhaupt nodig zijn. Stap met ons in de wereld van genderidentiteit, genderexpressie, seksuele oriëntatie, geslacht en inclusie, zodat jij je geen gender-dummie meer hoeft te noemen.

1
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.