#40 – Mijn dochter van 8,5 wil weten hoe je moet sexen, wat nu?

In deze podcast beantwoord ik weer een luistervraag. Ik geef antwoord aan een moeder die niet goed weet hoe ze het beste op haar dochter van 8,5 kan reageren die wil weten hoe ze ‘kan sexen’ en filmpjes opzoekt op het internet. Heb jij aanvullende tips voor deze moeder, laat een reactie achter onder de podcast post op een van mijn social media kanalen. Heb je ook een vraag? Stuur me dan een mailtje op vragen@naomimaaktbespreekbaar.nl of dm me op één van de social media kanalen waar ik te vinden ben.

1
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.