#38 – Mijn alarmbellen als ouder rinkelen aan alle kanten!

Soms kun je als ouder een niet-pluis gevoel hebben. Dat je denkt….hmmm…..is dat wel oké? Veel ouders blijven daarmee lopen en hopen dat het wel mee zal vallen. Ik deze podcast vertel ik je hoe je met dit gevoel kan omgaan. En big spoiler, waarom het zo belangrijk is dit serieus te nemen. Als ouder kun je een super intuïtie-gevoel hebben m.b.t. je eigen kind(eren). Ik ben benieuwd wat de podcast je heeft gebracht. Wat doe jij als je een niet-pluis gevoel hebt? Heb jij iets waar je je enorme zorgen over maakt en graag zou willen dat ik eens met je meedenk? Dat kan! Boek dan eens een flitsconsult bij me in. 

Luister jij naar je intuitie?
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.