#33 – Interview met kinderverpleegkundige en aandachtsfunctionaris Alberta Fonken

Met Alberta Fonken ga ik in gesprek over haar gedrevenheid als aandachtsfunctionaris binnen de pediatrische afdeling van het Diakonessenhuis ziekenhuis in Utrecht. Ze neemt ons mee in het verschil maken voor kinderen en hoe ze ervoor zorgt dat de professionals waar ze mee samenwerkt dit nastreven. Luister mee naar dit prachtige en inspirerende gesprek. Wil je zelf ook leren nog meer verschil te maken? Overweeg dan eens om aandachtsfunctionaris te worden, klik dan hier.

Naomi op bankje met podcast
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.