#34 – Hoe bescherm ik mijn kind voor zoiets als seksueel misbruik zonder bangmakerij?

“Hoe bescherm ik mijn kind voor zoiets als seksueel misbruik?” Een hele goede vraag ik die ik laatst kreeg van een moeder. In deze podcast vertel ik je hoe je dit eventueel kunt aanpakken, zonder je kind meteen bang te maken. Heb je ook een vraag voor mij die je beantwoord zou willen krijgen in deze podcast? Stuur je vraag op naar vragen@naomimaaktbespreekbaar.nl en ik beantwoord deze graag! Wil je meer weten over dit onderwerp en twijfel je zelf ook over de beste aanpak? Dan is mijn grote cursus ‘kinderen en seksualiteit’ wel wat voor jou! 

Luister jij naar je intuitie?
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.