#31 – Ik was het duivelskind – interview met Angelique van Deursen

In deze podcast aflevering interview ik Angelique van Deursen die 25 jaar lang mishandeling en seksueel misbruik heeft meegemaakt en hier inmiddels twee boeken over heeft geschreven. In dit gesprek deelt zij openhartig een stuk van haar levensgeschiedenis met ons. Ze deelt wat voor haar verschil heeft kunnen maken als kind en hoe ze van overleven naar écht leven is gegaan. We praten over veerkracht en wat haar wens is voor kinderen die op dit moment mishandeling/misbruik meemaken. Angelique geeft haar recent gepubliceerde boek ‘Ik was het duivelskind’ weg aan een luisteraar. Hoe kun je hiervoor in aanmerking komen? Laat, wanneer je een iPhone hebt, een beoordeling en reactie achter in de Apple Podcasts app en deel de podcast op social media. Wanneer je geen iPhone hebt kun je een beoordeling achterlaten op de Facebookpagina van Dessaur Trainingen en deel tevens de podcast op social media. Vergeet niet om mij even te taggen wanneer je de podcast deelt, want anders zie ik dit niet.

Naomi met oortjes
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.