#27 – Ik heb weer leren voelen – interview met Tjarda Reesink, ervaringsdeskundige huiselijk geweld

In deze podcast aflevering leer je ontzettend veel over het thema huiselijk geweld. Tjarda Reesink vertelt haar verhaal en deelt haar ervaring in een huwelijk waarin bijna 15 jaar huiselijk geweld aan de orde was, waar hun gezin (waaronder ook hun twee dochters) aan bloot werd gesteld. Tjarda deelt ongepolijst haar verhaal met je. Het werd een eerlijk, mooi en leerzaam gesprek. Tjarda geeft haar boek ‘Donderslag’ weg aan een luisteraar. Hoe kun je hiervoor in aanmerking komen? Laat wanneer je een iPhone hebt een reactie achter in de Apple Podcasts app en deel de podcast op social media. Laat ons weten wat je aan deze podcast hebt gehad en wat dit je deed. Wanneer je geen iPhone hebt kun je een beoordeling achterlaten op mijn Facebookpagina, en deel tevens de podcast op social media. Vergeet niet om mij en eventueel Tjarda even te taggen wanneer je de podcast deelt, want anders zien Tjarda en ik dit niet.

Naomi op het bankje
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.