#26 – De geboorte van het platform Naomi Maakt Bespreekbaar

In deze podcast aflevering neem ik je mee in de geboorte van het online platform voor ouders, Naomi Maakt Bespreekbaar. Ik vertel je wat hierin mijn inspiratie was en wat ik hiermee hoop te bereiken. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Heb je zelf behoefte aan ondersteuning als ouder of verzorger bij het praten met je kind(eren) over seksualiteit? Neem gerust een kijkje op de Naomi Maakt Bespreekbaar website.

Naomi met haar oortjes
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.