#23 – Mijn drijfveer is groot en ik vertel je graag hoe dat komt

In deze podcast aflevering wil ik je een dieper inkijkje geven in de weg die ik heb bewandeld. Ik vertel je wat maakt dat mijn missie een veilige wereld creëren is voor alle kinderen. Een veilige wereld waarin alle kinderen gelijke kansen krijgen om te kunnen groeien en tot bloei kunnen komen. Het is een rauwe podcast aflevering geworden waarin ik super eerlijk ben over waarom dit echt mijn grote belangrijke thema is. Wil je meer weten over wat ik nog meer doe? Neem dan een kijkje op deze website en op www.naomimaaktbespreekbaar.nl

Naomi met haar laptop
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.