#22 – Je eigen seksuele belevenissen gaan niemand wat aan!

Soms kan een kind een vraag aan je stellen, waardoor je geneigd bent om als ouder of verzorger iets van je eigen seksuele belevenissen te delen. In deze podcast aflevering vertel ik je waarom je dat vooral niet moet doen en wat je wel kunt doen als je dit soort vragen krijgt. Wederom een super praktische podcast, waardoor jij dit soort gesprekken in de toekomst niet meer uit de weg zal gaan. Wil je meer weten of heb je vragen? Stel ze tijdens één van mijn webinars ‘In 7 stappen naar een gezonde seksuele opvoeding’ of download mijn gratis e-book ‘Tien gouden tips om met je kind te praten over seksualiteit’. 

Naomi op het bankje
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.