#21 – Geloof in jezelf zoals ik in mezelf geloofde, omring je met de juiste personen en ga opzoek naar dat waar je goed in bent. – Jeroen van de Ven

In deze podcast aflevering interview ik Jeroen van de Ven, ervaringsdeskundige, vader, danser en een mooi bijzonder mens. Het wordt een mooi gesprek, waarin hij een deel van zijn verhaal vertelt en met name laat zien hoe krachtig je in het leven kunt staan na het hebben van zo’n heftige opvoed geschiedenis, waarin kindermishandeling centraal stond. Wil jij verschil maken in de aanpak huiselijk en kindermishandeling? Check dit voor jou.

Dessaur Trainingen podcast
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.