#18- Hoe komen baby’tjes eigenlijk precies in de buik?

Veel ouders en verzorgers vragen mij hoe ze deze vraag het beste kunnen beantwoorden en wat daarin ook passend is bij verschillende leeftijden. In deze podcast aflevering vertel ik je precies hoe ik hier antwoord op geef en vertel ik hoe het antwoord meebeweegt met het kind qua leeftijd en ontwikkeling. Dit is weer een super praktische aflevering, waar je direct mee aan de slag kan. Wil je meer weten of heb je vragen? Stel ze tijdens één van mijn webinars ‘In 7 stappen naar een gezonde seksuele opvoeding of download mijn gratis e-book Tien gouden tips om met je kind te praten over seksualiteit’. Lastig om het gesprek te starten over seksualiteit met je kind? Check mijn ebook over gesprekstarters.

Naomi met haar oortjes
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.