#15 – Iedereen kan een oom Dick of Tante Ger zijn – interview met Ted Kloosterboer directeur van Stichting Praat

In deze podcast aflevering interview ik Ted Kloosterboer. Oprichter en directeur van Stichting Praat. Ze deelt een stuk van haar eigen verhaal over haar onveilige jeugd. Daarnaast spreken we over hoe haar oom Dick en tante Ger voor haar van groot belang zijn geweest in het overleven van haar jeugd en wat haar nog meer tot steun is geweest of had kunnen zijn.

Het is een inspirerend en leerzaam gesprek geweest, waar zowel professionals als andere geïnteresseerde veel kennis en kunde uit kunnen halen rondom het signaleren, handelen en bespreekbaar maken van het thema kindermishandeling met een kind en/of ouders. Ted geeft 5 setjes van tien praat posters weg die ze vanuit Stichting Praat heeft ontwikkeld om het praten over kindermishandeling te bevorderen.

Hoe kun je hiervoor in aanmerking komen? Laat, wanneer je een Iphone hebt een beoordeling en reactie achter in de Apple Podcast App en deel de Podcast op Social Media. Wanneer je geen Iphone hebt kun je een beoordeling achterlaten op www.facebook.com/dessaurtrainingen en deel tevens de podcast op social media. Vergeet niet om, wanneer je de podcast deelt mij (en eventueel Stichting Praat) even te taggen en mij te mailen (naomi@naomimaaktbespreekbaar.nl), want anders zien wij dit niet.

podcast iOS instructies