#14 – Wat als je als ouder of verzorger niet met je kind(eren) over seksualiteit kan of durft te praten

In deze podcast aflevering ga ik in op de drie redenen waarom ouders of verzorgers het soms enorm lastig vinden om het met hun kind(eren) over seksualiteit te hebben. Ook geef ik direct concrete tips mee hoe je hier nu toch een start mee kan maken, ook als je het lastig vindt. Heb je behoefte aan meer informatie? Download dan gratis het e-book ‘Tien gouden tips om met je kind te praten over seksualiteit‘ en start er vandaag nog mee om het onderwerp thuis op de agenda te zetten!

Naomi blog uitverkorene
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.