#12 – Wat is nou eigenlijk precies die seksuele opvoeding?

In deze Podcast praat ik met Sanderijn van der Doef. Psychologe, seksuologe en auteur. Ze schreef enorm veel boeken om ouders en (professionele) verzorgers te ondersteunen bij het praten met (hun) kinderen over seksualiteit.

Sanderijn geeft één van haar boeken weg. Hoe kun je hiervoor in aanmerking komen? Laat, wanneer je een Iphone hebt een beoordeling en reactie achter in de Apple Podcast App en deel de Podcast op Social Media. Wanneer je geen Iphone hebt kun je een beoordeling achterlaten op www.facebook.com/dessaurtrainingen en deel tevens de podcast op social media. Vergeet niet om, wanneer je de podcast deelt mij (en eventueel Nina Blom) even te taggen, want anders zien wij dit niet.

Luister jij naar je intuitie?
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.