#1 – Wie is de persoon achter de Naomi maakt Bespreekbaar Podcast? – Yolanda Roosenstein

In deze podcast leer je Naomi van de Naomi Maakt Bespreekbaar écht goed kennen. Yolanda Roosenstein interviewt mij en gaat opzoek naar wie ik ben, wat mij drijft en wat ik wil bereiken met deze Podcast. Het werd een écht diepte interview. Kwetsbaar, intiem en zeer open deel ik mijn verhaal en missie met jou als luisteraar.

Laat een reactie achter

Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.