#0 – Ja, ik ben begonnen met Podcasten‪!‬

Het is zover. Ik heb besloten om te gaan podcasten en met deze podcast mijn stem nog vaker te laten horen! Ik heb er zin in om veel mooie afleveringen te maken die jou inspireren en helpen nog meer het verschil te maken. In deze korte eerste podcast stel ik mezelf aan je voor. Ik vertel je wie ik ben, wat ik doe en ook wat je kunt verwachten van deze podcast.

Veel luisterplezier!

Dessaur Trainingen podcast

Laat een reactie achter

Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.