#50 – Wat betekent veiligheid voor jou?

In deze podcastaflevering gaan Esther Mulder en ik, vanuit de ‘Veilig Opgroeien Room’ op de app Clubhouse, in gesprek met de aanwezige luisteraars in deze Room over wat veiligheid voor hen betekent. We leggen de link wat dit vooral ook kan betekenen voor kinderen en jongeren die onveilig opgroeien en wat jij zelf kunt doen om deze veiligheid te bevorderen.

Ik ben erg benieuwd wat veiligheid voor jou betekent. Laat je het me weten? Dat kun je doen door een reactie achter te laten onder de podcast post op een van mijn social media kanalen of door mij daar een dm te sturen. Je vindt me op Instagram via @naomi.dessaur en op Facebook via @DessaurTrainingen.

6
Checklist Meldcode Proof Dessaur Trainingen

Checklist Meldcode Proof

Sinds een paar jaar is het voor organisaties die met kinderen werken wettelijk verplicht om de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld toe te passen. Maar hoe doe je dat nu precies, en aan welke voorwaarden moet je voldoen? Is jouw organisatie al Meldcode Proof? Je komt erachter met mijn gratis checklist!

De Bespreekboom | Naomi Dessaur

Naomi's Bespreekboom

Veel professionals blijven zoeken naar wat de beste manier is om seksualiteit bespreekbaar te maken met ouders of verzorgers. Daarnaast is het op juiste wijze reageren op seksueel gedrag van kinderen of zorgen van ouders hieromtrent een andere grote uitdaging. Om je hierbij te helpen heb ik De Bespreekboom, dé tool voor professionals om seksueel gedrag van kinderen bespreekbaar te maken’ ontwikkeld. Deze gratis tool helpt je om het verschil te maken voor kinderen.