Online masterclass:
seksueel misbruik 'on top of mind'

Open aanbod & incompany

Investering:
€ 195 per persoon

Datum open aanbod:
Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Deze volgt snel.

Een vermoeden van seksueel misbruik bij een kind

Veel professionals vinden dit één van de meest lastige thema's om als professional mee te worden geconfronteerd.
Vraag jij je ook af wat zijn signalen die kunnen duiden op seksueel misbruik, hoe je daar het beste op kunt reageren, welke vragen je wel en niet kunt stellen, wat je vooral niet ‘moet’ doen of juist wel en hoe je kunt reageren op een onthulling (self - disclosure) van een kind. Dit en nog veel meer komt aan de orde gedurende deze interactieve masterclass waarin je ook voldoende gelegenheid krijgt om vragen te stellen

Wat leer je...

In deze masterclass leer je dé belangrijkste zaken die je moet weten over de thema 's seksueel misbruik bij kinderen en veilig opgroeien.

Tijdens deze relatief luchtige en met name interactieve training, wordt je kennis verstevigd en verdiept. We behandelen de belangrijkste theorie en je ontvangt hele praktische tips waar je in de praktijk direct mee aan de slag kan.

Wil je meer weten wat je kunt doen en beter kunt laten bij een vermoeden van seksueel misbruik bij een kind, dan is dit een onmisbare masterclass voor jou.

Na het volgen van deze masterclass heb je goed helder wat ‘on top of mind’ zou moeten zijn rondom dit kwetsbare thema en waar je rekening mee moet houden bij het signaleren, handelen en bespreekbaar maken van deze thematiek.

De masterclass heeft mij veel geleerd over  wat je moet doen bij signalen van misbruik. Naomi is een heel prettig persoon om naar te luisteren, ze vertelt een heel duidelijk verhaal en geeft volop ruimte voor vragen of eigen inbreng. Ik zou daarom iedereen die met ouders en/of kinderen werkt aanbevelen om deze Masterclass te volgen.

Renate Bos

Pedagogisch Medewerker - Kinderopvang Kwest

Praktisch

De online masterclass is van 9:30  - 11:30 uur. Attendeer ook gerust een collega op deze online masterclass, want iedereen is welkom.

Deze online masterclass is prima te combineren met de verdiepingstraining aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling.

Investering

Basis

€ 195 vrijgesteld van btw
  • Online masterclass: seksueel misbruik 'on top of mind'

Speciaal aanbod

€ 495 vrijgesteld van btw
  • Online masterclass: seksueel misbruik 'on top of mind' (reguliere prijs €195)
  • 1-daagse bijscholing aandachtsfunctionaris huiselijk geweld & kindermishandeling (reguliere prijs €345)

Vragen over de online masterclass seksueel misbruik 'on top of mind'?

Wil je de online masterclass op een ander moment volgen? Laat het me weten en ik houd je op de hoogte van nieuwe data!

Heb je behoefte aan een incompany op maat gemaakt traject, een verdiepingstraining, webinar voor aandachtsfunctionarissen of een strategie voor de komende jaren? Neem contact met me op, want ik denk graag met je mee.